QuickTime

QuickTime voor Mac

Mediaplayer à la Apple

QuickTime is Apple's multimediasoftware voor Mac- én Windows-gebruikers. Strikt genomen, is QuickTime een verzamelnaam voor een multimedia-raamwerk, waarin de QuickTime Player de hoofdrol speelt. Apple heeft ons dus meer te bieden dan een 'kale'... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Speler met 'clean look'

TEGEN

  • Speelt geen FLV-bestandsformaat

Uitmuntend
8

QuickTime is Apple's multimediasoftware voor Mac- én Windows-gebruikers. Strikt genomen, is QuickTime een verzamelnaam voor een multimedia-raamwerk, waarin de QuickTime Player de hoofdrol speelt. Apple heeft ons dus meer te bieden dan een 'kale' player.

Naast de speler bevat QuickTime ook speciale technologie waarmee de speler moeiteloos video rechtstreeks vanaf het web weergeeft. Sowieso geeft de QuickTime inhoud van veel verschillende bronnen en bestandsformaten weer. Zo speelt de software het kwalitatief hoogwaardige videobestandsformaat MPEG-4.

Wanneer je Quick Time Player opent, zie je al gauw dat veel opties uit 't menu een 'pro'-label hebben meegekregen. Deze gratis versie van de mediaspeler beperkt zich dan ook tot het standaard afspeel-werk. Hoewel de multimediaspeler web-vaardig claimt te zijn, weigert QuickTime video in FLV-formaat af te spelen. En dat is nou juist een veel gezien videobestandsformaat op het web.

QuickTime biedt een prima mediaspeler voor je Mac en is voor velen de standaardapplicatie voor weergave van video. Wij raden je echter graag aan verder te kijken en eens een écht goede speler te testen; de VLC Media Player.

Meeste downloads Audio voor mac

QuickTime

Download

QuickTime 7.6.6

Beoordelingen about QuickTime

Promotie×